بهترین عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون، عبارتند از: عرق هل، عرق دارچین، عرق کرفس، گلاب و بسیاری از موارد دیگر که با برخورداری از خواص فوق العاده، علاوه بر سلامت برخی از اعضای بدن از جمله: قلب، نقش بسزایی در کاهش فشار خون نیز خواهند داشت. آیا انواع مختلف این عرقیات را میشناسید؟
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
آیا میدانستید که برخی از عرقیات گیاهی میتوانند بر روی کاهش و افزایش فشار خون شما موثر باشند؟ اگر دچار فشار خون بالا هستید، میتوانید با استفاده از برخی انواع عرقیات گیاهی برای کاهش آن اقدام کنید. انتخاب عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون به دلیل مزایای فوق العاده، اخیرا بسیار مورد استقبال بیماران قرار گرفتهاند.
عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون کدامند؟
برای اینکه بتوانید از انواع این عرقیات آشنا شده و اقدام به استفاده از آنها نمایید، همراه ما باشید:
عرق سیر برای کاهش فشار خون
عرق سیر سرشار از آنتی اکسیدان بوده و به نوعی بر روی کاهش گلوکز سرم خون، موثر بوده است. از این رو در کاهش فشار خون، نقش مفید و ایدهآلی را در بر خواهد داشت. مصرف منظم این عرق در طی شبانه روز سبب کاهش فشار خون در دورهی میانسالی میشود.
عرق کیالک یا زالزالک
گیاه زالزالک از طبع سرد و خشک برخوردار بوده است که میتواند بر روی تنظیم ضربان قلب و همچنین گشاد کردن عروق و رگهای خونی که منقبض شده اند، تاثیر بسزایی داشته باشد. از این رو در کاهش فشار خون بسیار کاربردی و موثر بوده است. لازم به ذکر است که این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و عرق آن در درمان بسیاری از بیماریها تاثیرگذار بوده است.
عرق اسطوخودوس از عرقیات گیاهی کاهش دهنده ی فشار خون
یکی از دلایل شایع برای افزایش فشار خون، استرس، اضطراب، ناراحتی و مواردی از این قبیل میباشد. عرق این گیاه با کاهش موارد ذکر شده و همچنین برخورداری از آنتی اکسیدان فراوان، فشار خون را کنترل نموده و از افزایش آن جلوگیری خواهد نمود.
عرق گیاه بومادران
این عرق تاثیر بسزایی بر روی تصفیه خون و همچنین تقویت عضلات قلب داشته است. به دلیل اینکه این عرق یک نوشیدنی ادرار آور میباشد ،در کاهش فشارخون نیز نقش بسزایی خواهد داشت. این گیاه دارای ۸۵ گونه است که برخی از آنها تاثیر بسزایی بر روی اتساع عروق خونی دارند.
عرق بیدمشک از عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون
عرق بیدمشک نیز یکی از عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون میباشد که با تقویت قلب و همچنین کاهش استرس در تنظیم فشار خون، نقش موثری خواهد داشت. این گیاه دارویی سرشار از انواع ویتامینها و املاح معدنی از جمله: آهن، منیزیم، پتاسیم، روی و غیره بوده است.
عرق دارچین
استرس و اضطراب از جمله مواردی هستند که با افزایش فشار خون ارتباط مستقیمی دارند. از جمله راهکارهای مناسب برای کاهش فشارخون، استفاده از عناصر آرامش بخش می باشد. دارچین به دلیل برخورداری از خواص فوق العاده، فعالیت مغز را افزایش داده و از بروز استرس و اضطراب در افراد جلوگیری خواهد نمود. از این رو میتوان گفت که مصرف عرق دارچین نقش بسزایی بر روی کاهش فشارخون خواهد داشت.
عرق آگاتسوما (بوکو)
این گیاه به عنوان یک ادرار آور طبیعی و همچنین ضد التهاب بسیار قوی شناخته شده است. لذا در کاهش فشار خون نیز، نقش مفیدی دارد.
این گیاه به عنوان یک گیاه آرامش بخش در طبیعت شناخته شده است. استفاده از عرق این گیاه، تاثیر فوق العاده مطلوبی بر روی کاهش فشار خون دارد. استفاده از این عرق این گیاه برای کاهش فشار خون، به اندازهای موثر و مناسب بوده است که از آن برای درمان فشار خون ثانویه، استفاده میکنند.
عرق زیره سیاه
همانطور که میدانید زیره سیاه تاثیرات مثبت بسیار زیادی بر روی بدن داشته است. اما عرق این گیاه با کاهش سطح کلسترول بد در خون، سلامت قلب را به همراه خواهد داشت. در بسیاری از تحقیقات و پژوهشها به این مهم دست یافتند که با مصرف این عرق به مدت دو ماه، میتوان شاهد تاثیرات فوق العادهی آن بر روی کاهش فشار خون بود.
عرق هل از عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون
از دیگر عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون میتوان به عرق هل اشاره کرد. این عرق با در بر داشتن خواص آنتی اکسیدانی و همچنین برخورداری از مواد معدنی نظیر: پتاسیم، منیزیم و غیره، نقش بسزایی در سلامت قلب و همچنین کاهش فشار خون دارد.
عرق گل محمدی
آیا میدانستید که گلاب نیز نقش بسزایی در کاهش فشار خون، دارد؟ گلاب از خواص ضد التهابی و تقویت کنندگی قلب برخوردار است. لذا بر روی کاهش فشار خون نیز نقش مفیدی خواهد داشت.
عرق کرفس
یکی از گیاهان سرشار از ویتامین و املاح مواد معدنی، کرفس میباشد. این گیاه به دلیل برخورداری از فیبر بالا، در درمان فشار خون بالا، بسیار موثر هستند.
این نوع از عرقیات به دلیل برخورداری از مواد اولیه گیاهی برای تولید، تاثیر منفی خاصی بر روی سلامت بدن نخواهند داشت. اما در برخی از انواع عرقیات، با مصرف نامتعادل آنها، شاهد بروز برخی از بیماریهای پوستی، خواهیم بود. لذا در نظر گرفتن زمان و میزان مصرف این نوع از محصولات گیاهی، بسیار مهم و ضروری بوده است. بطور کلی برخی از عرقیات به صورت روزانه چند بار و برخی دیگر به صورت روزانه یک بار، مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
اخبار و مقالات مشابه
اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید، حتما مطالعه مقالات زیر را نیز در نظر داشته باشید
نظرات کاربران
نظرات کاربران آناناس